Seminarium om kommunikation och förankring

Som uppföljning av höstens utbildning arrangerar FALK ett seminarium om kommunikation och förankring av arkivfrågorna. Styrelsen kunde dock inte låta bli att vara lite putslustiga och döpte det till Skriet från arkivet.

Dela med dig dina erfarenheter

Formen är tänkt som ett seminarium där vi utbyter erfarenheter och därför vill vi bjuda in dig som medlem att bidra till med dina frågor, erfarenheter av att lyckas eller misslyckas av att få upp frågorna på dagordningen.
Att berätta är inget krav för att delta, men vi hoppas att det finns medlemmar som dela med sig och komma med frågor. Ange vad du vill berätta eller har en fråga som du tycker ska tas upp i anmälningsformuläret, så vi i styrelsen kan förbereda seminariet.

Datum, tid och anmälan

Välkomna!


Bild: Freepik.com, rawpixel.com