Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Certifierad informationscontroller i grupp

tisdag 7 mars @ 12:30 - 17:00

Det här är kursen för dig som vill gå en längre fördjupningskurs och bli certifierad informationscontroller. Kursen är helt ny och fokuserar på de kunskaper du behöver för att ta ett systematiskt helhetsperspektiv på informationshanteringen.

Kursen leder till certifiering och innehåller både aktiva online-seminarier och självständiga övningar. Kurserna genomförs under två halvdagar per vecka, tisdagar och torsdagar under fem veckor. Varje kursdag innehåller ett online-seminarium på två timmar mellan klockan 13.00-15.00. Dessutom behöver du räkna med ca tre timmar per vecka för övningar och självstudier.

Du bör ha erfarenhet av arbete med informationshanteringsfrågor, t. ex. diarieföring, systemförvaltning för ärende- och dokumenthanteringssystem, arkivering eller personuppgiftshantering. Du har grundläggande kunskaper om regelverk och processer för allmänna handlingar och har tillämpat dessa kunskaper. Du kanske har lång erfarenhet av att arbeta med informationshantering inom något av dessa områden på ett traditionellt sätt och vill utvecklas i din yrkesroll inom de digitala arbetssätten?

Detaljer

Datum:
tisdag 7 mars
Tid:
12:30 - 17:00
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://dokumentinfo.se/kurser/certifierad-informationscontroller/

Plats

Webbutbildning

Arrangör

Dokumentinfo
Telefon:
0302-154 30
E-post:
info@dokumentinfo.se
Visa Arrangör-webbplats