Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Certifierad registrator

tisdag 18 april 2023 @ 12:30 - 17:00

Det här är kursen för dig som vill gå en längre grundutbildning och bli certifierad registrator. Dokumentinfo har genomfört denna kurs under flera år och med många nöjda deltagare. Du kanske nyligen fått diarieföring som ny arbetsuppgift? Kursen genomförs på eftermiddagar för att passa dig som arbetar med att ta emot och registrera handlingar på förmiddagen.

Som registrator är du spindeln i nätet när det gäller daglig hantering och registrering av allmänna handlingar inom offentlig sektor. Det är ett arbete som på många sätt utvecklas och förändras i och med den ökade digitaliseringen. Att vara ett nav för informationshantering i myndigheten, förvaltningen eller bolaget är en spännande och utvecklande uppgift som omfattar både konkreta aktiviteter som ska utföras på egen hand och ett arbete tillsammans med andra. Det finns ett stort behov av drivna och duktiga registratorer som kan lagstiftning, metoder och förstår vad digitalisering innebär för offentlig sektor.

Kursen leder till certifiering och innehåller både aktiva online-seminarier och självständiga övningar. Kurserna genomförs under två halvdagar per vecka, tisdagar och torsdagar under fem veckor. Varje kursdag innehåller ett online-seminarium på två timmar mellan klockan 13.00-15.00. Dessutom behöver du räkna med ca tre timmar per vecka för övningar och självstudier.

Detaljer

Datum:
tisdag 18 april 2023
Tid:
12:30 - 17:00
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://dokumentinfo.se/kurser/certifierad-registrator/

Plats

Webbutbildning

Arrangör

Dokumentinfo
Telefon
0302-154 30
E-post
info@dokumentinfo.se
Visa Arrangör-webbplats