Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Informationshanteringsplan

måndag 26 september 2022 @ 08:30 - onsdag 28 september 2022 @ 17:00

En informationshanteringsplan, som även kallas arkivbildningsplan, dokumenthanteringsplan, eller informationsförvaltningsplan, är ett viktigt redskap för att strukturera och styra upp informationen i en verksamhet. Under utbildningen lär du dig hur du ska få ordning på de viktiga informationstillgångarna som din verksamhet äger, var de lagras och hur de ska hanteras.

Efter kursen kommer du att kunna skapa, implementera och förvalta en informationshanteringsplan. En informationshanteringsplan är ett viktigt redskap för att strukturera och styra upp informationen i en verksamhet. Planen ger detaljerade hanteringsregler som underlättar det dagliga arbetet för samtliga medarbetare. Kursen fokuserar på informationshanteringen och passar för såväl offentlig som privat sektor.

Under utbildningen lär du dig hur du ska kartlägga och analysera de viktiga informationstillgångarna som finns i din verksamhet, var de lagras och hur de ska hanteras. Under kursdagen får du kunskap om hur du får ut mesta möjliga nytta av informationshanteringsplanen.

Detaljer

Start:
måndag 26 september 2022 @ 08:30
Slutar:
onsdag 28 september 2022 @ 17:00
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://dokumentinfo.se/kurser/informationshanteringsplan-i-praktiken/

Plats

Webbutbildning

Arrangör

Dokumentinfo
Telefon:
0302-154 30
E-post:
info@dokumentinfo.se
Visa Arrangör-webbplats