Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Ledningssystem och informationshantering

måndag 8 maj @ 08:30 - onsdag 10 maj @ 17:00

Under kursen arbetas med fem perspektiv på informationshantering. Perspektiven är externa krav, interna regler, lagring, människor och verksamhet. Under kursen arbetas med perspektiven och hur man ska resonera för att få till en välfungerande informationshantering i sin organisation. Med hjälp av perspektiven går det att analysera sin egen verksamhet och ta fram handlingsplaner för att förbättra informationshanteringen.  Informationshantering är inte enbart IT utan den kräver en bra balans mellan perspektiven och samordning, systematik och helhetsperspektiv. Det krävs ett ledningssystem för informationshantering.

Under kursen lär du dig arbeta med informationshantering i relation till ledningssystem. Du får konkret kunskap om hantering av styrande och redovisande information och metoder för informationshantering, samt hur du arbetar så att ansvar, informationsägare och regler i standarder på ett effektivt sätt samverkar.

Kursen tar upp principer och regler som gäller för alla verksamheter, så oavsett om din organisations arbetar med ISO 9000,  ISO 14000, ISO 27000, ISO 30300, OHSAS 18000, Lean, TQM  eller andra modeller för styrning så har du nytta av kursen.

Detaljer

Start:
måndag 8 maj @ 08:30
Slutar:
onsdag 10 maj @ 17:00
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://dokumentinfo.se/kurser/ledningssystem-och-informationshantering/

Plats

Webbutbildning

Arrangör

Dokumentinfo
Telefon:
0302-154 30
E-post:
info@dokumentinfo.se
Visa Arrangör-webbplats