Välkommen till Arkeions vårkonferens!

Det är med stor glädje vi hälsar dig välkommen till Arkeions vårkonferens, tidigare känd som FALK:s årskonferens. Årets konferens äger rum den tisdag 21 till och med torsdag 23 maj i den vackra staden Helsingborg, porten till Europa.

Denna evenemangssuccé är riktad till arkiv- och informationsverksamma inom kommuner och regioner, men vi öppnar även våra dörrar för dig som arbetar inom andra verksamheter. Vi tror på att lära av varandra och utbyta kunskap över gränserna!

Vad kan du förvänta dig?

Vi har satt ihop en dedikerad arbetsgrupp som arbetar hårt för att erbjuda dig spännande och områdesspecifika föreläsningar som kommer att fördjupa din förståelse och inspirera dig inom ditt arbetsområde. Konferensen kommer att erbjuda en guldgruva av kunskap och möjlighet att nätverka med likasinnade yrkesverksamma.

Håll utkik för mer information!

Vi håller på att finslipa detaljerna i programmet och kommer snart att presentera mer information om talare, ämnen och praktiska detaljer. Så boka in datumen 21-23 maj i din almanacka redan idag – detta är ett tillfälle du inte vill missa!

Tillsammans kommer vi skapa en konferens som sprudlar av kunskap, inspiration och möjligheter. Helsingborg väntar på dig, och vi ser fram emot att välkomna dig till Arkeions vårkonferens 2023.

Håll utkik på vår webbsida för kommande uppdateringar. Vi ser fram emot att träffa dig i maj!


Bild: Caspar Almalander