Tack för engagemang och gemenskap i FALK!

Åren som gått har varit en resa fylld med dedikation, kunskap och samarbete. Tack vare varje medlems engagemang och hängivenhet har vi tillsammans gjort verklig skillnad inom vår profession. Era insatser har format en stark gemenskap som har präglat vår resa.

Nu står vi inför en spännande förändring då vi snart startar vår nya förening, Arkeion. Tillsammans med en mångfald av arkivarier, registratorer och andra involverade inom informationshantering och informationssäkerhet kommer vi att fortsätta stärka vår profession och rusta oss ännu bättre för framtiden. Det är i vår gemenskap och samarbete som vi hittar styrkan att möta utmaningar och skapa en mer inkluderande och progressiv framtid för vår bransch.

Låt oss genom Arkeion fortsätta att forma en framtid där vår gemensamma passion och kompetens bidrar till att forma en ännu starkare och mer innovativ profession. Tillsammans gör vi skillnad!

Vi tackar er alla för ert ovärderliga engagemang och önskar er en underbar jul och ett fantastiskt 2024!

Varmt tack! 🎄
Styrelsen för FALK


Bild: unsplash.com, Tim Gouw