Årskonferens i Sundsvall blev minnesvärd

Vi vill ta tillfället i akt att uttrycka vårt innerliga tack till er alla för ert enastående engagemang under årets FALK konferens i Sundsvall. Era bidrag har verkligen gjort denna konferens till en minnesvärd och framgångsrik händelse.

Vi vill också rikta ett särskilt tack till alla talare och sponsorer som delade med sig av sina kunskaper och insikter. Era presentationer var informativa, tankeväckande och inspirerande. Ni har verkligen varit en drivkraft för att sprida ny kunskap och främja nya idéer.

Tillsammans har vi skapat en konferens som har inspirerat, utmanat och främjat lärande. Era bidrag har varit ovärderliga och vi är övertygade om att det kommer att påverka våra fortsatta strävanden.

Presentationer från föreläsarna är nu tillgängliga via filarkivet, klicka här.

Återigen, ett stort tack till er alla för ert engagemang och era värdefulla bidrag. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta i den kommande nya föreningen Arkeion och skapa ännu större framgång tillsammans.

//Styrelsen för FALK